Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 14, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: O angajată de la Prestaţii Sociale a furat alocaţiile a 1.700 de copii din judeţ!

IALOMIŢA: O angajată de la Prestaţii Sociale a furat alocaţiile a 1.700 de copii din judeţ! 

Foto: independentonline.ro

După aproape 20 de ani de serviciu în domeniul asistenţei sociale, o angajată a Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Ialomiţa a ales să-şi păteze numele sustrăgând alocaţiile a 1.700 de copii din judeţ. Femeia a fost dată pe mâna anchetatorilor şi este acum cercetată penal.

Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii Ziarului Independent, salariata AJPIS a sustras peste 700 de milioane de lei vechi din conturile instituţiei şi i-a virat în cele ale soţuţui, fiicei şi surorii sale. Operaţiunile au fost sesizate de colegii femeii, care au sesizat organele de urmărire penală.

„Este un aspect la care nu ne aşteptam să se petreacă, mai ales că dânsa avea o experienţă îndelungată în instituţia noastră. Este păcat că s-a întîmplat aşa ceva, este o pată neagră pentru noi…”, a precizat Silviu Vlădăreanu, directorul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Ialomiţa, citat de Ziarul Independent.

 

Adaugă un Comentariu

*