Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 14, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: Oamenii legii au luat cu… asalt judeţul, în acest week-end

IALOMIŢA: Oamenii legii au luat cu… asalt judeţul, în acest week-end 

masina politie k

Pentru creşterea gradului de siguranţă publică a cetăţenilor, efective din toate structurile operative ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa au fost angrenate în acest week-end în executarea unei serii de acţiuni în sistem integrat şi controale în locurile şi zonele de interes operativ din judeţ.

Cu această ocazie, poliţiştii au organizat şi desfăşurat acţiuni pentru a identifica autorii de fapte penale, contravenţionale ori de altă natură, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică. La acţiuni au participat atât jandarmi ialomiţeni, cât şi poliţişti locali.

De asemenea, pe timpul desfăşurării acţiunilor specifice pe linie de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi investigarea fraudelor, s-a urmărit prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă în zona localurilor publice, depistarea persoanelor şi bunurilor urmărite în temeiul legii, precum şi constatarea în flagrant a altor fapte penale.

Astfel, au fost aplicate 198 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare depăşeşte suma de 76.000 lei. Cele mai multe abateri constatate au vizat nerespectarea regulilor privind circulaţia pe drumurile publice (110), precum şi fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială şi climatului de ordine şi siguranţă civică (25). Pentru neregulile constatate, faţă de trei conducători auto s-a luat măsura suspendării dreptului de conduce autovehicule pentru o perioadă determinată, iar în alte patru cazuri a fost dispusă măsura complementară de retragere a certificatului de înmatriculare. Totodată au fost verificate 17 societăţi comerciale şi controlate în trafic 304 autovehicule.

Persoanele depistate şi care nu şi-au putut justifica prezenţa în diferite locaţii au fost conduse la sediul Poliţiei, unde au fost fotografiate, amprentate şi introduse în bazele de date ale Poliţiei.

Adaugă un Comentariu

*