Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: Păzite şi nu prea! Poliţiştii au identificat breşe de siguranţă în transporturile de valori

IALOMIŢA: Păzite şi nu prea! Poliţiştii au identificat breşe de siguranţă în transporturile de valori 

Foto: stirile.rol.ro

Pentru a vedea cum îşi fac datoria reprezentanţii unor societăţi comerciale cu privire la paza obiectivelor, bunurilor şi valorilor, poliţiştii ialomiţeni, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au efectuat o acţiune de amploare pe linia respectării legii în acest domeniu de maxim risc.

Oamenii legii au verificat modalitatea de organizare şi executare a acestor activităţi, respectiv colectarea şi transportul de bani cu autoturisme cu dotări speciale, personal însoţitor înarmat, precum şi asigurarea protecţiei locurilor de depozitare a valorilor.

Au fost controlate 62 de unităţi economice, 53 de locuri de depozitare şi 21 de autovehicule pentru transportat valori. Pentru neregulile găsite, respectiv lipsa unor sisteme electronice de securitate şi neasigurarea cu pază, au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale prestatorilor de servicii de pază şi protecţie, în valoare de 2.000 de lei şi 14 amenzi totalizând 14.000 de lei conducătorilor de unităţi economice.

Adaugă un Comentariu

*