Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » IALOMIŢA: Percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de şantaj, cămătărie şi furt

IALOMIŢA: Percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de şantaj, cămătărie şi furt 

perchezitii k

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa au efectuat in această dimineaţă trei percheziţii pe teritoriul comunelor Bărbuleşti şi Alexeni la locuinţele mai multor persoane, aflate în anturajul unui bărbat bănuit de comiterea infracţiunilor de şantaj şi cămătărie.

„La finalizarea percheziţiilor, două persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, pentru cercetări. De asemenea, au fost ridicate sume de bani, înscrisuri şi alte probe ce interesează cauza, iar la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni au fost indisponibilizate două autoturisme”, se arată într-un comunicat al IPJ Ialomiţa.

În urma coroborării tuturor probelor existente, faţă de bărbatul de 42 de ani s-a dispus măsura reţinerii  pentru 24 de ore.

De asemenea, sunt efectuate cinci percheziţii si pe teritoriul municipiului Slobozia şi al oraşului Amara la locuinţele mai multor persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt.

Sunt angrenaţi poliţişti din structurile de investigaţii criminale, ordine publică şi luptători de acţiune specială din cadrul I.P.J. Ialomiţa. Acţiunea vizează probarea activităţii infracţionale a cinci persoane bănuite că, începând cu anul 2013, ar fi comis mai multe infracţiuni de furt din diferite locuinţe de pe teritoriul judeţului.

Adaugă un Comentariu

*