Știri, Muntenia-Sud, România|joi, martie 4, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » IALOMIŢA: Percheziţii la Primăria Feteşti pentru contracte de construcţii atribuite ilegal

IALOMIŢA: Percheziţii la Primăria Feteşti pentru contracte de construcţii atribuite ilegal 

Foto: România Liberă

Poliţiştii ialomiţeni desfăşoară în această dimineaţă 11 percheziţii, în Slobozia şi Feteşti, la sediile unor instituţii publice locale, al unei societăţi comerciale şi la domiciliile mai multor persoane bănuite de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu şi fals în înscrisuri oficiale.

Potrivit Mediafax, percheziţiile au loc la Primăria Feteşti, unde ar fi vizat viceprimarul Gheorghe Mitache, la Şcoala Mihai Viteazul din Feteşti şi la Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat.

Anchetatorii spun că, în perioada 2011 – 2012, s-ar fi atribuit unor societăţi comerciale contracte de construcţii la unităţi de învăţământ de pe teritoriul municipiului Feteşti, fără respectarea procedurilor legale. Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este de peste 100.000 de lei.

Persoanele bănuite vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomiţa, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Adaugă un Comentariu

*