Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, august 12, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » IALOMIŢA: Percheziţii la Primăria Slobozia, din cauza unor autorizaţii de construire abuzive

IALOMIŢA: Percheziţii la Primăria Slobozia, din cauza unor autorizaţii de construire abuzive 

FOTO ARHIVĂ

Percheziţii la Primăria Slobozia, judeţul Ialomiţa, într-un dosar privind eliberarea abuzivă a unor autorizaţii de construire. Poliţiştii au descins, de asemenea, la domiciliul a patru persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu. Între cei vizaţi de achetatori, spun sursele noastre, se regăsesc primarul şi viceprimarul municipiului Slobozia.

Potrivit IPJ Ialomiţa, suspecţii ar fi eliberat, în cursul anilor 2011 şi 2014, două autorizaţii de construire a unui imobil, clădirea urmând să beneficieze de un regim de înălţime D+P+2E+M, cea de-a doua autorizaţie fiind eliberată fără derularea procedurilor necesare de autorizare şi nefiind identificată până în prezent în arhiva instituţiei, deşi i s-ar fi alocat un număr de înregistrare electronic.

Totodată verificările sunt efectuate şi sub aspectul legalităţii modului în care au fost eliberate mai multe autorizaţii de contruire pentru spaţii comerciale ridicate pe teritoriul municipiului Slobozia.

Adaugă un Comentariu

*