Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 3, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: Poliţiştii i-au depistat pe incendiatorii de maşini din Slobozia

IALOMIŢA: Poliţiştii i-au depistat pe incendiatorii de maşini din Slobozia 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: phon.ro)

Poliţiştii din Ialomiţa şi și ai Direcției de Investigații Criminale din cadrul Poliției Române efectuează opt percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi în judeţul Ialomiţa, la locuinţele a cinci persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de distrugere prin incendiere și instigare la comiterea acestei infracțiuni.

Potrivit IPJ Ialomiţa, în noaptea de 30 august spre 1 septembrie, cei în cauză ar fi distrus prin incendiere două autoturisme parcate în municipiul Slobozia. Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.

Percheziţiile de astăzi beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române și al Departamentului de Informații și Protecție Internă. La acțiune participă și luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale a Poliției Române.

Adaugă un Comentariu

*