Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 16, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » IALOMIŢA: Procurorii cer ajutor pentru identificarea mamei nou născutului găsit mort la tomberon

IALOMIŢA: Procurorii cer ajutor pentru identificarea mamei nou născutului găsit mort la tomberon 

Foto: guraialomitei.com

Procurorii ialomiţeni cer ajutorul populaţiei pentru identificarea mamei nou născutului găsit mort, sâmbătă, la tomberon în Feteşti. Până acum s-a stabilit că băieţelul a fost născut viu şi a murit la scurt timp, fără a se cunoaşte cauza decesului. Cert este că a fost înfăşurat într-un tricou negru, posibil al mamei, şi o păturică de casă, cu model floral, apoi pus într-o pungă şi abandonat la gunoi.

„Foarte important în soluţionare cazului este identificarea mamei, în condițiile în care, teoretic, mama poate fi oricine, de la o adolescentă elevă până la o femeie matură care a reacționat de maniera  aceasta, adică a născut un copil viu și l-a omorât”, precizează   procurorul de caz, Verginica Buzoianu.

Până la stabilirea ADN-ului copilului şi continuarea cercetărilor în baza rezultatului, procurorii pun la dispoziţia cetăţenilor un număr de telefon la care pot comunica orice indiciu referitor la identitatea mamei: 0243.361.120.

Pentru stabilirea cauzei morţii bebeluşului au fost cerute examene suplimentare la Bucureşti. Cazul este considerat o urgenţă şi se va încerca obţinerea rezultatelor într-un timp cât mai scurt.

Sursa: guraialomitei.com

Adaugă un Comentariu

*