Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 11, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: PSD cere încetarea mandatului primarului comunei Bărcăneşti

IALOMIŢA: PSD cere încetarea mandatului primarului comunei Bărcăneşti 

Sursa foto: youtube.com

Edilul Daniel Popa a decis să candideze din partea PNL la alegerile locale din 5 iunie, prin urmare social-democraţii au solicitat secretarului comunei Bărcăneşti să înainteze către Instituţia Prefectului referatul care atestă pierderea calităţii de membru PSD, prin înscrierea în PNL. Pe cale de consecinţă, conform legislaţiei în vigoare, Daniel Popa îşi pierde mandatul de primar înainte de termen.

„Aceleaşi prevederi au fost preluate în Statutul PSD, care precizează, la art. 27, alin (1), că încetarea calităţii de membru al PSD se poate face prin: «demisie, radiere, excludere sau înscriere în alt partid»”, se arată într-un comunicat al PSD Ialomiţa.

De precizat că edilul Daniel Popa a fost câştigat de PSD în anul 2014, urmare celebrei ordonanţe care a făcut legală migraţia politică. Primarul de la Bărcăneşti a plecat atunci de la PDL. Cu alte cuvinte, acum doar a revenit… acasă!

Sâmbătă – 12 martie, PSD Ialomiţa îşi va prezenta oficial, în Staţiunea Amara, candidaţii pentru alegerile locale din 5 iunie.

Adaugă un Comentariu

*