Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, aprilie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » IALOMIȚA: Rovana Plumb, trimisă să supravegheze deszăpezirea

IALOMIȚA: Rovana Plumb, trimisă să supravegheze deszăpezirea 

zapada slobozia ialomita

Rovana Plumb, ministrul Mediului și Schimbărilor Climaterice, a primit din partea vicepremierului Liviu Dragnea sarcina să se ocupe astăzi, 31 ianaurie 2014, de județul Ialomița. Mai precis, doamna Plumb supraveghează activitatea firmelor de deszăpezire, care acționează pe drumurile naționale și județene.

Într-o declarație dată presei locale, Rovana Plumb și-a arătat disponibilitatea de a rămâne în zonă până ce toate localitățile vor ieși din izolarea impusă de nămeți.

În județul Ialomița, se ocupă de deszăpezirea drumurilor naționale Firma Oyl Company Holding AG, patronată de Corneliu și Cleopatra Dragomir, oameni de afacri cu multe investiții în Slobozia, și firma Chirulli Andrea Impresa Individuale, patronată de omul de afaceri italian Andrea Chirulli.

Managerul Oyl Company Holding AG, Rică Dragomir, este finul fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, Cristian Hristescu, arestat în urmă cu câteva zile pentru fapte de corupție. Surse judiciare au afirmat că procurorul Cristescu l-ar fi șantajat chiar și pe Dragomir, cu scopul de a obține marteriale de construcție pentru somptuoasa lui vilă.

Adaugă un Comentariu

*