Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: Şi-au dat foc la case şi animale, din neglijenţă!

IALOMIŢA: Şi-au dat foc la case şi animale, din neglijenţă! 

Foto arhivă

Neglijenţa, ca să nu spunem prostie, i-a lăsat săraci pe doi gospodari din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa. Aceştia şi-au văzut făcându-se scrum agoniseala de-o viaţă. Pompierii au luptat cu focul ore în şir, iar valoarea pagubelor este covârşitoare pentru proprietarii imobilelor cuprinse de flăcări.

Primul incendiu s-a pornit, miercuri – 22 iulie, în jurul orei 13:30, din cauza faptului că a fost lăsat nesupravegheat pe aragaz un vas în care se afla grăsime animală. În momentul sosirii pompierilor, vâlvătaia cuprinsese întreaga bucătărie, două dormitoare, o cameră tehnică, o magazie de lemne și acoperișul locuinței, pe o suprafață de cca. 300 mp. Pompierii au acționat cu două autospeciale de intervenție, reuşind să stingă focul după aproape două ore.

Al doilea eveniment a fost anunţat la 14:20. în acest caz, incendiul s-a pornit de la o afumătoare improvizată în apropierea unor materiale combustibile. La faţa locului s-au deplasat echipaje de stingere de la Gărzile Feteşti şi Ţăndărei. În momentul sosirii acestora, flăcările se manifestau la acoperișul locuinței, la bunurile din trei camere și la un grajd de animale, în care se aflau mai multe păsări și patru caprine. Incendiul a fost lichidat după aproximativ cinci ore. Animalele care se aflau în grajd au murit, iar valoarea pagubelor se ridică la aproximativ 50.000 lei.

Adaugă un Comentariu

*