Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » IALOMIŢA: Şpagă pentru deratizare! Primarul de Bărbuleşti a fost arestat pentru cota-parte din contract

IALOMIŢA: Şpagă pentru deratizare! Primarul de Bărbuleşti a fost arestat pentru cota-parte din contract 

primar barbulesti ialomita

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa l-au „săltat” pe Liţă Vasile – primar al comunei Bărbuleşti, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de luare de mită. Potrivit Ziarului Ştirea, şpaga edilului a fost de 250 de milioane de lei vechi, reprezentând cota-parte din contractul de deratizare, dezinfecţie, dezinsecţie, a cărui valoare se cifra în jurul sumei de 800 de milioane de lei vechi.

Potrivit procurorilor, fapta s-a petrecut pe 26 iunie 2014, în Parcul Municipal din Urziceni. Primarul ar fi primit drept şpagă 2.800 de euro şi 12.700 de lei.

Vasile Liţă este cel care, până mai ieri-alaltăieri stătea la masă cu „greii” PD-L Ialomiţa. Cât priveşte „faptele de vitejie” se aude că ar fi avut probleme mari cu legea. În anii ’80 a făcut puşcărie, între 2001 şi 2006 a fost dat în urmărire generală pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar în anul 2010 i s-a dat NUP într-un dosar ce viza o tentativă de omor. Asta au scris cei de la EVZ, dar se pare cu nu s-a auzit până-n Ialomiţa, cei din PD-L preferând să le fie reprezentant acolo, în mijlocul celor 7.500 de ţigani, taman buni să fie un „bazin electoral”.

Adaugă un Comentariu

*