Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 11, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » IALOMIŢA: Ştefan Muşoiu a preluat prerogativele de preşedinte al Consiliului Judeţean

IALOMIŢA: Ştefan Muşoiu a preluat prerogativele de preşedinte al Consiliului Judeţean 

Foto: guraialomitei.com

Ştefan Muşoiu (PSD) a preluat vineri, 6 martie 2015, prerogativele funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, 16 din cei 30 de consilieri judeţeni votând în favoarea sa.  Ioan Martin (PNL) a fost susţinut de 13 consilieri. Un vot a fost nul. Şedinţa nu a fost lipsită de scandal, cerându-se repetarea votului pe motiv că multe dintre buletinele pentru votul secret au fost de fapt marcate. De altfel, aceasta este o practică a social-democraţilor, care este folosită cu succes de foarte mulţi ani, indiferent de judeţ. Solicitarea consilierilor din opoziţie a fost respinsă la vot.

„Vreau să le mulţumesc şi celor care m-au votat şi celor care n-au făcut-o, cu sau fără semne… Nu este o victorie, este o responsabilitate pe care unul dintre noi trebuia să şi-o asume în acest context! Sute de oameni depind de deciziile care trebuie să le adoptăm. Vă asigur că voi colabora cu Ioan Martin aşa cum am făcut-o şi până acum, în interesul comun al locuitorilor judeţului!” a declarat Ştefan Muşoiu imediat după validarea votului, citat de Ziarul Independent. 

CITEŞTE ŞI: „Preşedintele CJ Ialomiţa a fost reţinut! Procurorii DNA au intrat şi în conducerea ADR Sud Muntenia”

Silvian Ciupercă – preşedintele ales al Consiliului Judeţean Ialomiţa a fost arestat preventiv într-un dosar instrumentat de procurorii DNA, fiind acuzat de luare de mită, abuz în serviciu, instigare la abuz în serviciu, instigare la fals intelectual, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi două infracţiuni de folosire a influenţei şi autorităţii conferite de funcţia de conducere într-un partid politic, în scopul obţinerii pentru altul a unui folos necuvenit. 

 

Adaugă un Comentariu

*