Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: Un mort, patru răniţi şi patru maşini avariate într-un accident rutier pe DN2

IALOMIŢA: Un mort, patru răniţi şi patru maşini avariate într-un accident rutier pe DN2 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Adevărul)

Accident în lanţ, astăzi, pe DN 2, Bucureşti-Urziceni! În afara localităţii Lilieci, un şofer în vârstă de 46 de ani, din Capitală, a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu o autoutilitară condusă de un tânăr de 29 de ani, din comuna Moviliţa. După impact, conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea pe contrasens şi a acroşat o altă autoutilitară, la volanul căreia se afla un şofer de 25 de ani din comuna Coşereni. Cel din urmă a pierdut controlul asupra volanului şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o a treia autoutilitară, condusă de un bărbat de 45 de ani, din Bucureşti.

Potrivit IPJ Ialomiţa, din accident a rezultat decesul conducătorului autoturismului, bărbatul de 46 de ani care a provocat primul impact după ce ar fi intrat într-o depăşire neregulamentară, şi vătămarea corporală a şoferilor de 29 şi 45 de ani, aflaţi la volanul primei şi ultimei autoutilitare implicate în accident. De asemenea, au mai fost rănite două persoane care se aflau în vehiculele conduse de aceştia. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Adaugă un Comentariu

*