Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: Un muncitor a leşinat în groapa de la Palatul Administrativ Slobozia

IALOMIŢA: Un muncitor a leşinat în groapa de la Palatul Administrativ Slobozia 

muncitor lesinat slobozia 3

Panică, astăzi, printre muncitorii care executau lucrări în faţa Palatului Administrativ din Slobozia, în cadrul proiectului de reabilitare a Pieţei Revoluţiei, investiţie demarată încă din anul 2007! În jurul orei 10:40, un muncitor cunoscut cu probleme de sănătate a căzut secerat după ce i s-a făcut rău. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost scos din groapă de pompieri, preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital.

muncitor lesinat slobozia 2

Conform contractului de finanţare, lucrările trebuie terminate la 31 decembrie 2015 și constau în realizarea unei parcări subterane cu 98 de locuri şi acces printr-un tunel. De asemenea, se va reabilita zona Pieței Revoluției, cuprinsă între Bulevardul Chimiei, Bulevardul Matei Basarab, Bancpost, Centrul Cultural „Ionel Perlea“ și clădirea CEC. Valoarea totală a investiţiei este de 51,6 milioane de lei, din care 37 de milioane reprezintă contribuţie nerambursabilă din partea Uniunii Europene. Totuşi, din cauza faptului că proiectul nu va fi finalizat în termen, există riscul ca administraţia locală să fie obligată să restituie toţi banii europeni. Oricum, dacă, din fericire, nu se va ajunge aici, oricum, Primăria Slobozia va trebui să suporte din bugetul propriu toate lucrările care se vor executa după termenul de finalizare.

muncitor lesinat slobozia 1

Adaugă un Comentariu

*