Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 23, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » IALOMIŢA: Un poliţist de la TF s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare!

IALOMIŢA: Un poliţist de la TF s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare! 

Foto: stirileprotv.ro

Politistul Alexandru Sorin Gutiu a ajuns la sectia din Gara Fetesti, la ora 8 dimineata. Doua ore mai tarziu, un superior il gasea agonizand in masina de serviciu, impuscat in cap. Langa el se afla pistolul Carpati, primit de la sectie.

In stare critica, dar cu semne vitale, barbatul in varsta de 41 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD si transportat in Capitala, la Spitalul de Urgenta Floreasca, direct in sala de operatie.

Intre timp, la Fetesti, rudele se intreaba ce s-a intamplat cu Alexandru de a vrut sa-si puna capat zilelor. Colegii si vecinii si-au amintit ca Alexandru era tot mai retras, in ultima vreme. In urma cu un an, divortase si isi vedea singurul copil, in varsta de 5 ani, din ce in ce mai rar.

Dorul de copil pare sa-l fi macinat, iar marturie sta si ultima sa postare de pe pagina de socializare. „Pacat ca nu e langa mine”, a scris politistul sub fotografia baiatului sau. Sunt insa si apropiati care vorbesc despre datoriile politistului. De curand, isi facuse o refinantare la un credit mai vechi si ii ramaneau bani putini din salariu.

In timp ce medicii incerca sa ii salveze viatza, colegii sai fac cercetari pentru a afla de ce n-a mai vrut sa traiasca. Angajat in Ministerul de Interne din 1995, Alexandru a trecut fara probleme ultimele testele psihologice efectuate in luna mai.

Sursa: Ştirile Pro TV

 

Adaugă un Comentariu

*