Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Ialomiţa » IALOMIŢA: Vremea rea face victime pe şosele! Doi tineri au murit, alţi doi sunt grav răniţi!

IALOMIŢA: Vremea rea face victime pe şosele! Doi tineri au murit, alţi doi sunt grav răniţi! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.viata-libera.ro)

Accidentul s-a petrecut pe drumul naţional Buzău-Bucureşti, în afara municipiului Urziceni, în judeţul Ialomiţa. Un tânăr de 22 de ani, din Brăila, nu a adaptat viteza de rulare la condiţiile de drum şi, într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul asupra direcţiei. Maşina, intrată în derapaj, a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit cu o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din judeţul ilfov.

Şoferul vinovat de producerea acestui eveniment rutier şi un pasager din autoturismul pe care-l conducea au decedat pe loc. De asemenea, celălalt pasager din maşina intrată în derapaj şi bucureşteanul de 28 de ani au fost grav răniţi, fiind transportaţi la unităţi spitaliceşti din Bucureşti.Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

În condiţiile în care carosabilul este ud, fie din cauza ploii, fie din cauza zăpezii, oamenii legii recomandă şoferilor să adopte o manieră calmă de conducere, fără să bruscheze comenzile vehiculului, iar manevrele în trafic să fie efectuate numai după o temeinică asigurare. De asemenea, este indicat să se folosească luminile de întâlnire pe timpul zilei, pe toate categoriile de drumuri, fiindcă reduc riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers. Totodată, este necesar să se ruleze cu viteză scăzută, adaptată permanent condiţiilor de drum. Nu în ultimul rând, şoferii începători trebuie să evite, pe cât posibil, conducera autovehiculului în condiţii de drum alunecos, pe timp de noapte sau pe distante mari, dată fiind experienţa redusă şi riscul implicării în evenimente rutiere.

Răspuns la IALOMIŢA: Vremea rea face victime pe şosele! Doi tineri au murit, alţi doi sunt grav răniţi!

  1. nyky

    Asociația Victimelor Accidențelor Rutiere București…0761977262..0727454902

     

Adaugă un Comentariu

*