Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 16, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » UPDATE: IDENTIFICATĂ DUPĂ SEMNELE PARTICULARE! Trupul mutilat găsit în Argeş este al Iulianei Neblea. TESTUL ADN, CHEIA ANCHETATORILOR

UPDATE: IDENTIFICATĂ DUPĂ SEMNELE PARTICULARE! Trupul mutilat găsit în Argeş este al Iulianei Neblea. TESTUL ADN, CHEIA ANCHETATORILOR 

femeie mutilata ionesti

Crimă pasională, gelozie dusă la sadism! Sunt ipoteze luate în calcul de anchetatori. Cercul bănuiţilor nu poate fi elaborat atâta timp cât nu se stabileşte cu exactitate identitatea victimei. Dacă rezultatele cercetărilor vor duce la concluzia că trupul mutilat este al Iulianei Neblea, de 36 de ani, atunci anchetatorii au o pistă validă.

Nu este exclus ca abominabila faptă să fie comisă de fostul bărbat al femeii sau de vreun iubit necunoscut, care, într-un moment de ceartă, a omorât-o, apoi, de frica legii, a vrut să scape tranşând victima, pentru a nu fi identificată.

Este posibil ca celelalte părţi ale corpului – capul braţele şi picioarele – să fie incinerate sau îngropate. Până acum, căutările poliţiştilor, jandarmilor şi pompierilor nu au ajuns la niciun rezultat.

Sora Iulianei, Mihaela Sârbu, este îngrozită. Nu ştie ce să mai creadă. Sunt prea multe indicii care duc spre un răspuns groaznic pentru familie. Trupul mutilat ar aparţine Iulianei Neblea. Pe surse, am aflat că bărbatul cu care Iuliana trăia în concubinaj ar fi identificat-o după anumite semne particulare. Anchetatorii nu au confirmat informaţia.

De la sora Iulianei şi a fiicei de 7 ani au fost recoltate probe ADN. Toată lumea aşteaptă cu înfrigurare verdictul. Până acum, Râmaru de Dâmboviţa nu a fost prins, dar laţul se strânge.

Nu este exclusă nici posibilitatea ca femeia al cărui trup a fost găsit măcelărit în râul Argeş să nu fie Iuliana Neblea, ci altcineva.

Răspuns la UPDATE: IDENTIFICATĂ DUPĂ SEMNELE PARTICULARE! Trupul mutilat găsit în Argeş este al Iulianei Neblea. TESTUL ADN, CHEIA ANCHETATORILOR

  1. tomescu laurentiu

    gelozia versus credinta,oare concubinul stie mai multe(si el poate fi gelos) , poate femeia juca la mai multe echipe sau un accident nefericit de/in masina……daca a profanat cadavru:poate se verifica si ocolurile silvice(in cazul elodia nu s-a luat in calcul hrana ursilor-vezi faptul ca ursii coborau si omorau vitele oamenilor,chiar si dupa relocarea lor din brasov-arges), gradinile zoologice sau haitele de animale(a transat femeia ca pe o bucata de carne).anchetatorii au mult de lucru sper sa-l descopere si sa-l inchida pe asasin.

     

Adaugă un Comentariu

*