Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 26, 2020
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » IMAGINI, TRASEU ŞI EXPLICAŢII! Cine l-ar fi ucis pe copilul de patru ani? IPOTEZE ŞOCANTE

IMAGINI, TRASEU ŞI EXPLICAŢII! Cine l-ar fi ucis pe copilul de patru ani? IPOTEZE ŞOCANTE 

traseu copil

Ionuț Anghel era un copil de patru ani, care a plecat cu bunica lui și cu fratele de șase ani în Parcul Tei, din Capitală. Nu se cunoaște cum cei doi copii au ajuns la un kilometru și jumătate distanță față de bunica lor. Cert este că au ajuns, iar Ionuț a fost găsit mort într-o curte, mușcat de câini.

Nu se cunoaște cu exactitate care este ipoteza anchetatorilor, mai ales într-un subiect atât de delicat, care ridică multe semne de întrebare. Însă, sunt câteva ipoteze, care sunt susținute de primele declarații ale celor care au ajuns la fața locului, declarații care nu au mai fost reluate și amintite.

O persoană, care a reluat traseul copilului de patru ani, povestește, pe pagina de socializare într-un mesaj distribuit în masă: “A durat peste o oră, incredibil de greu pentru un adult, am fost zgâriată de ciulini, am sărit peste crengi ce atârnau peste apă, panta este abruptă de minimum 10 metri, imposibil de urcat, pietrele din apă se mișcau, e incredibil că nu am căzut în apă, deși m-am dezechilibrat de multe ori. Un copil nu avea nicio șansă să meargă pe acolo. Și în plus.. de ce ar fi făcut-o?“

Amintim că prima declarație a purtătorului de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile, declarație spusă o singură dată la Realitatea, a fost că “Este o zonă greu accesibilă, sunt puține explicații despre această întâmplare”.

Persoana care a reluat traseul, a mai declarat că ”locul e plin de urme ale locuirii boschetarilor”.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Comentariile de la finalul materialului sunt extrem de pertinente şi ar trebui să ne pună pe gânduri. Cităm doar două:

1. Şi daca tot se omoara cainii… atunci sa se omoare si criminalii. aaaa….aia nu….ca sunt oameni si nu sunt chiar asa vinovati ca au ucis. cei care ucid cate 3…4 oameni ca au probleme cu capu stau prin puscarie cativa ani si dupa aia se plimba iar prin societate….poate mai omoara cativa oameni,copii dar nu se pune. Dar ei sunt de inteles…ca-s “oameni” cica.

2. Statistica lui 2011, în România:
– numărul copiilor uciși de indivizi care s-au urcat beți la volan – 63.
– numărul copiilor uciși de parinți – 302.
– numărul copiilor morți în spitale din neglijența personalului – 81.
– numărul copiilor mutilați de parinți alcoolici – 156.
– numărul copiilor violați de pedofili – 322.
– numărul copiilor vânduți de traficanții de carne vie – 249.
– numărul bebelușilor ucisi de mame – 178.
– numărul copiilor uciși de câinii fără stăpân – 0.
(by Marius Burlacu)

5 Răspunsuri la IMAGINI, TRASEU ŞI EXPLICAŢII! Cine l-ar fi ucis pe copilul de patru ani? IPOTEZE ŞOCANTE

 1. moshu49

  inflatie de jigodii frustrate
  nu ajungeam aici daca marinescu-bideu cu babele lui isterice nu-si bagau coada
  iar in parlament aveam oameni de stat, nu niste javre ordinare
  sesizez implicarea voastra agresiva (fie si numai din ce preluati)
  sa nu aveti parte de copii/nepoti hacuiti de maidanezi! :(

   
  • liv

   Esti manipulat pentru ca nu gandesti cu capul tau, sau ai cap- minte ce-ti mai trebuie!

    
  • liv

   Nu ajungeam aici daca era un program national de identificare la detinator al tuturor animalelor de companie, in special cainii si daca abandonul nu producea generatii de animale nedorite,dar pentru a gandi de la cauza la efect iti trebuie un IQ mai mare.
   „Sa moara” prostii!

    
  • liv

   Ce te faci, moshule, dac ancheta scoate din culpa maidanezii, catre cine iti mai directionezi jetul de venin- vezi sa nu ai probleme cu fierea!

    
 2. bucurestean

  Uitati filmuletul traseului, e la un KM de Parc si e o jungla acolo imposibil de trecut. UITATI CE ASCUNDE TV-ul, ASTA CHIAR E SOC !!! http://xnici.wordpress.com/2013/09/08/incendiar-reconstituirea-traseului-scoate-la-lumina-noi-secrete-video/

   

Adaugă un Comentariu

*