Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, mai 31, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Imaturitate politică

Imaturitate politică 

ion obagilaLiberalii dâmboviţeni par a fi loviţi de un soi de virus care le-a redus luciditatea politică! E cineva pe acolo care încurcă butoanele. Au trimis ieri delegaţilor la Conferinţa jJudeţeană a PSD, membri dintre cei mai duri, o scrisoare deschisă prin care îi roagă, culmea, să nu îşi valideze proprii candidaţi!

Au şi dat exemple de soi, pe Rovana Plumb şi pe Titus Corlăţeanu, care nu ar merita să reprezinte Dâmboviţa în Parlamentul României. L-au atins şi pe Adrian Ţuţuianu, preşedintele organizaţiei, despre care zic liberalii, că a trădat încrederea social-democraţilor dâmboviţeni plecând în Senat în loc să rămână preşedinte al Consiliului Judeţean.

Epistola liberalilor frizează ridicolul. În loc să-şi vadă de ograda lor, care oricum nu te îmbie să o vizitezi, dau sfaturi adversarilor, încearcă să le bage mortul în casă.

Gestul PNL Dâmboviţa este fără de precedent. De râsul curcilor! Să critici activitatea opozanţilor este de înţeles, ţine de normalitate, dar să intri în bucătăria lor, să încerci să le strici ciorba, ţine de imaturitatea politică. Mâine-poimâine, poate le trimit şi un proiect pentru modificarea statutului PSD!

Ion Obăgilă

Adaugă un Comentariu

*