Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 26, 2021
Sunteți Aici Home » SOCIAL » IMPLICARE: Fundaţia Vodafone România va fi Moş Crăciun pentru copiii din centrele de plasament!

IMPLICARE: Fundaţia Vodafone România va fi Moş Crăciun pentru copiii din centrele de plasament! 

cadouri vodafone

1.000 de copii din centre sociale și de plasament aflate în 26 de comunități defavorizate din întreaga țară vor primi, în perioada 13-22 decembrie, cadourile pe care și le doresc de Crăciun, cu ajutorul celor aproape 1.100 de voluntari ai caravanei „Scrisori pentru Moș Crăciun”, cel mai amplu program de voluntariat al Fundației Vodafone România. Donațiile totale strânse anul acesta pentru cadouri au ajuns la aproape 78.000 de euro.

Pentru a strânge dorințele puse pe hârtie de toți cei 1.000 de copii, caravana „Scrisori pentru Moș Crăciun” a parcurs aproape 4.000 de km în două săptămâni, trecând prin București și 16 județe ale țării – Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Buzău, Cluj, Constanța, Gorj, Iași, Ilfov, Prahova, Suceava, Timiș, Tulcea și Vrancea. Până la finalul ediției 2017 a programului, caravana va ajunge la 12.000 de km parcurși, în total, anul acesta.

În cadrul actualei ediții a programului, angajații din opt companii și organizații neguvernamentale s-au alăturat Fundației Vodafone România ca parteneri donatori și au pregătit cadouri pentru 318 copii din cei 1.000.

Aflat la a opta ediție în 2017, programul național „Scrisori pentru Moș Crăciun” s-a extins de la an la an, prin parteneriate derulate până acum cu peste 100 de organizații neguvernamentale din toate regiunile țării, acoperind tot mai multe comunități defavorizate.

Adaugă un Comentariu

*