Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » IMPLICARE: Liceenii din Dâmboviţa învaţă să construiască atitudini!

IMPLICARE: Liceenii din Dâmboviţa învaţă să construiască atitudini! 

Sursa foto: Consiliul Judeţean al Elevilor Dâmboviţa

26 de liceeni din Târgovişte, Titu, Fieni, Pucioasa şi Moreni au luat parte, în perioada 6 – 14 iunie, la cursurile nonformale organizate în cadrul proiectului „Construim Atitudini”, implementat de Consiliul Judeţean al Elevilor Dâmboviţa şi aflat la cea de-a IV-a ediţie.

Sub îndrumarea profesorului formator Sabina Teodorescu, tinerii au parcurs module precum Comunicare, Lucru în Echipă, Management-ul Conflictului, Management-ul Organizațional și Scriere de Proiecte, sprijiniți fiind de Direcția Județeană de Sport și Tineret Dâmbovița (principalul finanțator) și de Biblioteca Județeană “Ion Heliade Radulescu” Dâmbovița, gazda evenimentului.

„Am fost plăcut impresionată să observ numărul mare de elevi care au solicitat participarea la aceste cursuri. Construim Atitudini este un proiect sustenabil, premiat la concursul național de proiecte de la Sulina în anul 2012, proiect cu beneficii simțitoare pentru elevii pe care îi reprezentăm”, precizează Aura Marina, președinte CJE Dâmbovița.

Cursanţii au apreciat iniţiativa Consiliului Judeţean al Elevilor ca fiind una ce le-a permis să asimileze cunoştinţe extrem de folositoare, care îi ajută să vorbească în faţa publicului, să conceapă proiecte de la zero şi să se descurce în situaţii limită, după cum s-a exprimat Alex Cimpoacă, elev în clasa a IX-a.

Adaugă un Comentariu

*