Știri, Muntenia-Sud, România|marți, martie 26, 2019
Sunteți Aici Home » POLITIC » În ce direcţie migrează primarii din judeţ? Contre înverşunate între PDL şi senatorul Ţuţuianu

În ce direcţie migrează primarii din judeţ? Contre înverşunate între PDL şi senatorul Ţuţuianu 

PDL Dâmboviţa dezminte informaţiile dezvăluite publicului de senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, cum că mai mulţi primari democrat-liberali ar dori să migreze către social-democraţi.

„În acest caz, minciuna pesedistă n-a ţinut nici măcar o zi. Cei doi primari au dezminţit prompt aberaţiile senatorului-televizor. Probabil, ca în bancul cu Volga şi bicicleta, nu primarii PDL băteau la poarta PSD, ci primarii PSD la poarta PDL.

Partidul Democrat Liberal consideră penibilă această manieră de a face politică. (…) Totodată, îl avertizăm pe senatorul Ţuţuianu să fie mai atent cu declaraţiile, fiindcă riscă să ajungă în scurt timp principalul subiect de bancuri politice din judeţul Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

2 Răspunsuri la În ce direcţie migrează primarii din judeţ? Contre înverşunate între PDL şi senatorul Ţuţuianu

  1. Silviu

    Luni,28.03.2011, in sedinta de consiliul local, primarul Adrian Chirita a anuntat pe cei prezenti k va trece la PSD! Am auzit cu urechile mele si am si inregistrare audio! Asa k, PDL ul nici nu stie pe cine are in ograda proprie!

     
  2. Irinel

    Astia de la PSD prosti or fi de l-or primi pe Adrian Chirita! Mai bine ar avea grija de primarii lor, sa nu mai faca precum in trecut cand ii potoleau intai p’aia din Opozitie, ca sa-i atraga de partea lor. Tradatorul tot tradator ramane. Sper ca si-au dat si PSD-istii seama de lucrul asta intre timp!

     

Adaugă un Comentariu

*