Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 24, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ÎN JURUL LUMII ÎN ROCHIE DE MIREASĂ: A spus „Da!” de 30 de ori într-un an, în 13 ţări

ÎN JURUL LUMII ÎN ROCHIE DE MIREASĂ: A spus „Da!” de 30 de ori într-un an, în 13 ţări 

nunta1

Lisa Grand si Alex Pelling, un cuplu din Yorkshire, Anglia, si-au dorit o casatorie inedita, asa ca au planificat sa aiba parte de cate o ceremonie in diverse locuri din lume.

Au inceput in 2011, cand amandoi si-au dat demisia si s-au concentrat pe a trai experienta diferitelor culturi, recasatorindu-se din nou si din nou. Scopul initial era sa aiba parte de 30 de ceremonii de casatorie intr-un an, insa ajunsi la 22 de nunti in 13 tari au dorit sa prelungeasca experienta de la un an la trei. Mai au 22 de luni la dispozitie pentru a atinge numarul de 50 de nunti pe care si l-au propus.

“Suntem in Chile si urmeaza Argentina, pentru o nunta in miez de noapte pe ritmuri de tango. Apoi mergem in Brazilia, destinatia noastra finala din America de Sud”, au declarat indragostitii, potrivit huffingtonpost.com.

Au inceput aventura cu un zbor catre Canada, unde au cumparat o duba pe care o folosesc in prezent pentru a se deplasa.

Nu le-a luat foarte mult planificarea, fiind mai degraba spontani cand vine vorba de organizarea nuntilor.

Pentru cea din Argentina, spre exemplu, au deja un fotograf si un instructor de dans care sa ii ajute, dar nu au stabilit inca locatia. Se gandesc sa dea buzna intr-un local si sa ii roage pe proprietari sa ii lase sa desfasoare nunta acolo, insa momentan le lipsesc tinutele traditionale si abilitatea de a dansa tango, astfel incat sa faca impresie.

Oricine a organizat o nunta s-ar putea intreba, pe buna dreptate, cum reusesc cei doi sa duca la bun sfarsit acest plan. Pe langa costuri, bariere ce tin de cultura si limba, exista si alte lucruri care pot lua o intorsatura gresita, insa Lisa si Alex pot garanta ca functioneaza. Locuiesc in masina, ceea ce le permite sa economiseasca. Cu toate acestea, au refuzat sa dezvaluie cat i-a costat toata aceasta aventura.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Adaugă un Comentariu

*