Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » INAUGURARE: Cum arată Sala Polivalentă din Alexandria după reabilitare şi extindere

INAUGURARE: Cum arată Sala Polivalentă din Alexandria după reabilitare şi extindere 

sala multifunctionala Alexandria 1

Municipiul Alexandria are, de astăzi – 15 mai 2017, o sală de sport multifuncţională la standarde europene de siguranţă. Obiectivul a fost realizat cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale, prin Compania Naţională de Investiţii. În total, 19.743.034 de lei.

sala multifunctionala Alexandria 3

Sala are o capacitate de 1.420 de locuri (dintre care 10 locuri pentru persoanele cu handicap locomotor și pentru însoțitorii acestora) şi beneficiază de spații destinate sportivilor (câte două vestiare pe sexe, conținând un vestiar principal a 12 locuri, un vestiar secundar a 10 locuri și spații conexe) și de două vestiare dedicate antrenorilor şi arbitrilor (în loc de unul existent anterior). De asemenea, a fost creată o nouă sală de antrenament, pretabilă pentru scrimă/floretă etc., iar sala de judo a fost reconformată la dimensiuni regulamentare.

sala multifunctionala Alexandria 2

„Lucrările realizate nu au vizat doar reabilitarea sălii de sport, ci și modernizarea acesteia astfel încât să aducă un plus de valoare pentru toți sportivii care activează în cadrul Clubului Sportiv Teleorman, și nu numai”, a precizat vicepremierul Sevil Shhaideh – ministrul Dezvoltării Regionale.

La inaugurare a participat şi Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Adaugă un Comentariu

*