Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 16, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » INAUGURARE LA NIVEL ÎNALT! Victor Ponta a fost încântat de cum arată Spitalul Județean din Târgoviște

INAUGURARE LA NIVEL ÎNALT! Victor Ponta a fost încântat de cum arată Spitalul Județean din Târgoviște 

tutuianu - ponta

Premierul Victor Ponta s-a aflat astăzi la Târgoviște unde a participat la inaugurarea Spitalului Județean de Urgență.

Ponta a fost însoțit în această vizită de Rovana Plumb – ministrul Mediului, Mircea Dușa – ministrul Apărării, Remus Pricopie – ministrul Eucației, și Cristian Bușoi – președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Am remarcat și prezența președintelui Consiliului Județean Argeș – Constantin Nicolescu și a președintelui Consiliului Județean Ialomița – Silvian Ciupercă.

Nu mai punem la socoteală parlamentarii prezenți, șefii deconcentratelor din județ, primari și, evident, câteva mii de cetățeni, majoritatea simpatizanți PSD aduși din județ.

Slujba de sfințire a spitalului a fost oficiată de ÎPS Nifon, Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei.

Cuvântul de deschidere l-a avut președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care a făcut un scurt istoric al acestui proiect deosebit de important pentru județul Dâmbovița, a vorbit despre fondurile alocate și problemele întâmpinate.

Victor Ponta i-a felicitat pe toți cei care au realizat acest proiect. „Am vrut să dau un semnal foarte clar că proiectele în sănătate trebuiesc continuate. Au fost începute de un alt guvern, de un alt președinte al Consiliului Județean însă lucrurile importante trebuie continuate, nu există politică sau diferențe politice când vorbim de sănătate și de educație.

Am venit la Târgoviște nu întâmplător și cu ministrul Educației, fiindcă știam de problemele din școli și, din nou spun, nu mă interesează să dau vina pe primar. Spun doar că acești copii trebuie să învețe într-o școală care are căldură”, a declarat Victor Ponta.

A urmat o vizită prin secțiile modernizate. Incursiunea prin spital a fost deosebit de dificilă, ținând cont de faptul că reprezentanții media vroiau să surprindă fiecare pas, fiecare mișcare a premierului.

20 Răspunsuri la INAUGURARE LA NIVEL ÎNALT! Victor Ponta a fost încântat de cum arată Spitalul Județean din Târgoviște

 1. alex gheorghe

  adrian tutuianu . .acest milog al judetului .. stie doar sa taie panglici pentru proectele lui Florin Popescu .. problema n-ar fi ca le taie. . .dar nici nu recunoaste meritul celor de dinaintea sa. . .rusine!!!!

   
 2. TRAIAN

  imi aduc aminte cum USL bloca proiectul presedintelui florin popescu .. si acum taie panglici la spital .. cata ipocrizie pe unii

   
 3. nini geo

  ponta ar trebui sa ia atitudine .. vine sa inaugureze proiectele lui florin popescu … pe cand un proiect al lui tutuianu????!!! va curge muuuuulta apa pe dambovita pana o sa se inntample asa ceva!!!

   
 4. VLADIMIR

  BAI OAMENI BUNI PE VREME COMUNISMULUI SE MAI INTAMPAL CE SA INTAMPLAT AZI LA SPITAL . MEDICI SCOSI AFARA SI OAMENI ADUSI CU AUTOCARUL CA SA CE? SA VADA PONTA CE A FACUT POPESCU ? TUTUIANU A FOST DOAR UN GHIDATAT!!!

   
 5. Mircica

  SPITALUL JUDETEAN E PROIECTUL LUI POPESCU!!! NICI MACAR NU I SA DAT CUVANTUL AZI. . O RUSINE! TUTUIANULE .. TE FACI DE RAS TATA TOT MAI DES

   
 6. Dudu Ionel

  psd dambovita s-a impotrivit finalizarii proiectului de la spital pe vremea lui Florin Popescu … acum pe vremea lui Tutuianu s-au grabit sa ia imprumut sa il termine .. e o rusine .. nu ne indreptam nicaieri . .ne intoarcem in timp .. pacat de munca de atatia ani

   
 7. marcel@

  avem un spital minunat! multumim Florin Popescu!

   
 8. elenina vasile

  proiectul spitalului e un proiect la care am muncit .. si am muncit impreuna cu acest om .. cu FLORIN POPESCU. . .tutuianu nu are niciun merit .. EL A DAT ORDIN CONSILIERILOR USL SA BLOCHEZE IMPRUMUTUL PENTRU FINALIZAREA PROIECTULUI… Dece? pentru ca sa il poata lua ei si sa se laude cu ast .. e o josnicie!!!

   
 9. vivi adrian

  domnule presedinte tutuianu . .de 3 ori am fost in audienta la dvs sa va cer sa ma angajati undeva . .de 5 luni imi caut loc de munca .. cand ati candidat ati promis locuri de munca .. si v-am crezut … prost am fost!

   
 10. Olteanu

  desi un judet mai mic .. avem spital mai tare ca vecinii nostrii din prahova .. totul datorita lui florin popescu si a echipei care a lucrat la acest proiect!

   
 11. Ion Dumitru

  AVEM SPITAL .. MULTUMIM FLORIN POPESCU .. .AVEM LOCURI DE MUNCA ?? NU ! AVEM NEVOIE .. .”MULTUMIM” ADRIAN TUTUIANU!

   
 12. Vasile Dinica

  bai ce oameni! acum 1 an ziceau de greaua mostenire ca vai ce greutati nea lasat florin popescu! ACUM se dau mari cu proiectele lui! JIGODII!

   
 13. Gadea

  psd a adus tot activul de partdi azii + angajati CARE ERAU IN TIMPUL PROGRAMULUI!!!!!!!!!!!!!!!!!! pai daca s-ar inaugura 7 proiecte in 7 zile (toate bineinteles ale predecesorilor ca tutuianu e incapabil) .. nu s-ar mai munci deloc in dambovita/?????

   
 14. mircica dobre

  imi aduc aminte ca cei care au votat impotriva terminarii proiectului in 2011 au fost cei de la USL . .se facuse si o lista a rusinii atunci .. acum inaugureaza ceva la care s-au impotrivit .. e noaptea mintii!!!

   
 15. Clau Valu

  Stiu ca Florin popescu a vrut sa faca din spitalul judtean Targoviste un spital ca cel AKH din Vina. . .si uite ca in mare i-a iesit .. un spital dotat cu echipamente de ultima generatie .. la standarde europene .. pacat ca cel care il inaugureaza n-are niciun merit

   
 16. Ionescu Aurel

  e o rusine!! sa iei un proiect de la 90 % indeplinire si sa te lauzi ca l-ai facut tu .. e cel putin PENIBIL

   
 17. senator

  parca medicii trebuiau trimisi la specializare in austria .. tutuianu s-a impotrivit si acu se specializeaza la locul de munca

   
 18. andrei

  in 2011 s-a dorit luarea unui imprumut sa se termine spitalul . .atunci nu a fost de acord tutuianu si psd .. acum au fost de acord sa ia UNUL MAI MARE … ca sa aive si ei ce inaugura ..

   
 19. lica

  e posibil asa ceva??? PRIMARUL TARGOVISTEI SA NU FIE INVITAT LA INAUGURARE???? asta e mentalitatea unui coomunist si unui radicalist ca a lui tutuianu

   
 20. andrei

  sunteti niste schizofrenici !!!
  daca nici acum Tutuianu nu are recunostinta targovistenilor
  nu meritati nici macar un ospiciu de nebuni
  ce legatura are politicul cu chestia asta ?

   

Adaugă un Comentariu

*