Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 12, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » INAUGURARE: Sala Sporturilor din Moreni, casă a handbalului dâmboviţean de performanţă!

INAUGURARE: Sala Sporturilor din Moreni, casă a handbalului dâmboviţean de performanţă! 

sala sport moreni 1

A doua sală a sporturilor ca mărime din judeţul Dâmboviţa, după Polivalenta din Târgovişte, a fost inaugurată astăzi în municipiul Moreni. Situaţă în incinta Liceului Tehnologic Petrol, sala se va afla, timp de 10 ani, în administrarea Primăriei Moreni, după care va fi gestionată de către instituţia de învăţământ preuniversitar. La deschiderea festivă care a avut loc în această după-amiază au participat, alături de primarul Constantin Dinu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu şi directorul ADR Sud Muntenia – Liviu Muşat.

Această investiţie îşi are pornite rădăcinile în anul 2007. Lucrările au fost stagnate în perioada guvernării PDL din lipsă de fonduri. Construcţia a fost reluată în 2014, finanţarea fiind asigurată prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 3. Valoarea totală a proiectului a fost de 4,85 milioane de lei.

sala sport moreni 2Tribunele sălii de sport de la Moreni au fost astăzi pline de spectatori veniţi să urmărească meciul demonstrativ de handbal dintre echipa Dinamo Bucureşti şi cea a Clubului Sportiv Petrolul Moreni. Arbitrii acestei partide-spectacol au fost cunoscuţii internaţionali Robert Harabagiu şi Mihai Stănescu, amândoi din Moreni.

„Este o zi importantă pentru comunitatea noastră, o zi în care sportul este din nou în prim-plan. De astăzi, la Moreni, îşi deschide porţile cea mai modernă sală de sport din judeţul Dâmboviţa. Ca primar al municipiului Moreni, am ferma convingere că, prin această nouă realizare, handbalul morenar ne va aduce tuturor noi performanţe de care să ne bucurăm împreună. Au fost eforturi considerabile, atât din partea municipalităţii, din partea finanţatorilor, cât şi din partea constructorului, dar niciun efort nu este prea mare atunci când vine vorba de viitorul sportului în Moreni”, a spus primarul Constantin Dinu.

sala sport moreni 4 sala sport moreni 3 sala sport moreni 5

Adaugă un Comentariu

*