Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ÎNCĂ UN CAZ DE CRUZIME EXTREMĂ LA TÂRGOVIŞTE! Un barbar cu chip de om i-a tăiat jugulara unui biet câine. S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MICRO XI!

ÎNCĂ UN CAZ DE CRUZIME EXTREMĂ LA TÂRGOVIŞTE! Un barbar cu chip de om i-a tăiat jugulara unui biet câine. S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MICRO XI! 

caine injunghiat 1

Cazurile de cruzime faţă de animale se înmulţesc la Târgovişte! Un barbar, fiindcă om nu poate fi numit, i-a tăiat ieri, fără niciun motiv, vena jugulară unui biet câine, care-şi ducea traiul în Micro XI!

Este vorba despre un suflet nevinovat, care nu a ştiut niciodată ce înseamnă iubire sau acasă, chiar dacă s-a născut într-o casă, numai că a fost abandonat, aruncat pur şi simplu într-o pungă de plastic.

Această căţeluşă, amestec Husky, fusese sterilizată de o iubitoare de animale şi nu făcea nimănui vreun rău.

Şi totuşi ieri un individ fără inimă i-a tăiat vena jugulară şi chiar dacă a fost găsită ascunsă într-o scară de bloc nu a mai putut fi salvată. Medicul veterinar a făcut tot ce i-a stat în putinţă, dar căţeluşa pierduse prea mult sânge.

Solicităm Poliţiei Municipiului Târgovişte să ia măsuri în acest caz, să-l identifice pe criminal şi să fie tras la răspundere după cum stipulează legea, iar astfel de cazuri se pedepsesc cu închisoare. Astăzi a executat un câine, mâine cine urmează?

CITEŞTE ŞI:

CRUZIME LA EXTREM ÎN MICRO IV! Un individ înarmat cu un cuţit a înjunghiat în văzul lumii un căţel. Cine urmează mâine?

POLIȚIA ESTE PE URMELE BARBARULUI DIN MICRO IV! Individul a înjunghiat în văzul lumii un biet câine care dormea la soare

Adaugă un Comentariu

*