Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ÎNCEP LUCRĂRILE DE MODERNIZARE ÎN MICRO VI! Adversarii politici și-au dat mâna pentru interesul comunității

ÎNCEP LUCRĂRILE DE MODERNIZARE ÎN MICRO VI! Adversarii politici și-au dat mâna pentru interesul comunității 

PIDU-A-1 k

Administrația municipiului Târgoviște a semnat astăzi contractul de execuție pentru Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) A, un proiect în valoare de 75.804.429,76 lei care va schimba total fața Microraionului VI. Lucrările se vor finaliza în 18 luni.

„Este un proiect care, în prima fază, părea irealizabil. Astăzi, asistăm la un moment istoric, iar la sfârșitul anului 2015, Târgoviștea va arăta ca un oraș european”, a precizat primarul Gabriel Boriga.

Tot edilul a fost cel care a dezvăluit indicatorii tehnici ai PIDU-lui A. Vorbim de reabilitarea a 7 km de străzi și trotuare; realizarea a 8 KM de piste pentru bicicliști; modernizarea celor 1.916 locuri de parcare; amenajarea a 12 stații de autobuz, 4 locuri de joacă pentru copii și 6 hectare de spații verzi. De asemenea, se vor reabilita rețelele de iluminat public și cele de apă-canal.

Contractul de execuție a PIDU-lui A s-a semnat în prezența unui cetățean de onoare al Târgoviștei, dep. Elena Udrea – ministru al Dezvoltării și Turismului în perioada când s-a obținut finanțarea pentru acest proiect.

„Mă obișnuisem ca pe proiectele mele să taie alții panglicile. Îi mulțumesc domnului primar Boriga că m-a invitat să fiu prezentă și la semnarea contractului de execuție. Este un moment deosebit”.

Elena Udrea a vorbit astăzi la Târgoviște despre cele 210 milioane de euro care au ajuns în județul Dâmbovița în perioada cât s-a aflat la conducerea Ministerului Dezvoltării, iar președinte de Consiliu Județean a fost Florin Popescu și i-a recomandat actualului șef al județului, Adrian Țuțuianu, să găsească la București susținerea necesară pentru a continua să aducă bani europeni în Dâmbovița și în exercițiul financiar 2014-2020.

Mingea fiind ridicată la fileu, Adrian Țuțuianu a marcat. „Știm foarte bine ce avem de făcut pe exercițiul financiar viitor și, cu bună credință și atenție la nevoile comunității, vom contribui la dezvoltarea județului”, a declarat președintele Consiliului Județean.

Deputatul Florin Popescu, omul cu care primarul Târgoviștei a făcut echipă bună timp de patru ani, l-a felicitat pe edilul Gabriel Boriga pentru că „se bate pentru târgovișteni, așa cum a promis, și reușește să finalizeze proiecte importante”.

„Omul cu banii” – directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat – a provocat administrația târgovișteană să scrie noi proiecte, declarând că poate conta oricând pe sprijinul Agenției.

6 Răspunsuri la ÎNCEP LUCRĂRILE DE MODERNIZARE ÎN MICRO VI! Adversarii politici și-au dat mâna pentru interesul comunității

 1. lica

  multumim domnule primar…in sfarsit aceeasi echipa de succes….boriga-udrea-popescu!!!!!!!!!!!!!! va iubim

   
 2. artur

  udrea e cea mai tare! udrea presedinte!!

   
 3. MArica DANIEL

  DOAMNA UDREA A AJUTAT MULT JUDETUL DAMBOVITA!!!! MERITA SA I SE FACA STATUIE! MULTUMIM DOAMNA MINISTRU! SA VA VEDEM PRESEDINTE!

   
 4. andrei

  domnule boriga . .pastrati aceeasi echipa cu florin popescu, elena udrea si ceilalti cu care ati facut din targoviste un oras cu care sa ne mandrim!!!

   
 5. stamate

  Cea mai tare echipa care ne-a lasat cu datorii de vor plati si nepotii nostri.Halal!

   
 6. Cetatean

  si cosuri de gunoi o sa avem ????????????? lipsesc pe tot Bdul Unirii

   

Adaugă un Comentariu

*