Știri, Muntenia-Sud, România|luni, octombrie 14, 2019
Sunteți Aici Home » OPINII » Încurcături şi noduri politice!

Încurcături şi noduri politice! 

ion obagilaScena politică românească este în fierbere. Dar, au uitat liderii să mai pună apă şi oala stă să ardă degeaba! Se duce dracului bruma de încredere pusă la frăgezit! Unii politicieni, că aşa îi numim până şi pe consilierii locali de la Dâlga, puşi pe liste, de obicei, să iasă numărul, îşi dau cu părerea, fac pe zmeii, pe rebelii, pe cavalerii dreptăţii. Îşi aleg momentele nepotrivite pentru a da cu piatra. Vorbesc mult, când mai sfântă este tăcerea! Fac valuri, când este nevoie de apă lină şi limpede, să poţi vedea ce se întâmplă în adânc!

Aşa a făcut Fănuţ Costea de la Găeşti. Şi-a dat cu părerea, curajos, despre ce ar trebui să facă Liviu Dragnea, şeful său de partid. I-a prescris acestuia că cel mai bine ar fi să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Asta, ca să nu spună să plece şi din fruntea partidului! Are dreptate vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, dar nu prea a picat bine secvenţa, căci Liviu Dragnea nu prea mai este prieten cu Adrian Ţuţuianu, pe care l-a sabotat, alungând-l, prin forţarea demisiei, din fruntea Ministerului Apărării, lucru care nu se făcea. Omul muncise acolo!

Prin urmare, ce a făcut Costea poate fi interpretat de către preşedintele PSD Liviu Dragnea, un om destul de suspicios şi care  pleacă urechea la zvonuri, ca o revoltă. Gestul lui Fănuţ Costea îl va agita şi mai mult pe Dragnea împotriva lui Ţuţuianu! Sigur, va crede că asta ar fi poziţia organizaţiei dâmboviţene în ceea ce îl priveşte. Lucrurile erau şi aşa încurcate, iar acum apar şi noduri care urmează să fie tăiate probabil cu… sabia!

Ion Obăgilă

2 Răspunsuri la Încurcături şi noduri politice!

  1. dezgustatul

    Este absolut regretabil ca o stare conflictuala cu caracter personal impieteaza asupra nevoii arzatoare de a se preocupa de problemele realmente importante, ale Tarii si Poporului… Oare se va schimba aceasta meteahna romano-romaneasca ? Daca DA, oare CAND anume ?!?

     

Adaugă un Comentariu

*