Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » AGRICULTURĂ » INDAGRA: Patru târguri internaţionale într-un singur spaţiu, Romexpo Bucureşti!

INDAGRA: Patru târguri internaţionale într-un singur spaţiu, Romexpo Bucureşti! 

indagra&carnexpo

În perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2015, se organizează la Romexpo Bucureşti târgul internaţional pentru industria alimentară – INDAGRA FOOD, reunit anul acesta cu cel mai mare târg dedicat industriei cărnii şi zootehniei din Sud-Estul Europei – CARNEXPO. Vor expune peste 170 de companii româneşti şi străine, iar numărul vizitatorilor este estimat la 60.000 de persoane.

Evenimentul reprezintă un bun prilej să arătăm că România este un partener de încredere la nivel european, iar produsele procesate româneşti sunt competititve pe piaţa agro-alimentară internaţională. Producătorii din industria cărnii şi-au dorit un eveniment complet, axat pe promovarea tuturor segmentelor de bază, începând de la zootehnie, abatorizare, procesare, materii prime, echipamente, utilaje şi nu în ultimul rând, retail.

La INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015 sunt reunite cererea şi oferta celor mai importanţi producători, importatori şi furnizori din industria alimentară, deschizând vizitatorilor accesul la surse noi de informare privind produsele, echipamentele şi tehnologiile actuale, în scopul dezvoltării agriculturii şi industriei alimentare din România, în acord cu cele mai exigente standarte internaţionale.

indagra 8

În aceeaşi perioadă, se desfăşoară la Romexpo Bucureşti alte trei evenimente cu tematici complementare:

INDAGRA – Târg internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei. Evenimentul reprezintă cea mai complexă manifestare de acest gen, având ca scop promovarea agriculturii din ţara noastră, potenţialului zootehnic autohton, viticulturii şi produselor tradiţionale bio.

ALL PACK – Expoziţie internaţională pentru ambalaje, materiale, maşini şi echipamente specifice. Cele mai importante firme din domeniu vor prezenta, cu ocazia participării, soluţiile cele mai noi şi mai inovatoare din această industrie.

EXPO DRINK & WINE – Târg de vinuri, băuturi alcoolice şi nonalcoolice. Până în acest moment se înregistrează o creştere de 10% a numărului de firme expozante, faţă de anul 2014, şi o creştere de 20% a suprafeţei de expunere, faţă de ediţia precedentă.

Adaugă un Comentariu

*