Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, septembrie 26, 2018
Sunteți Aici Home » POLITIC » ÎNDEMN: Liberalii trebuie să abandoneze conflictele interne! Duşmanul politic este PSD!

ÎNDEMN: Liberalii trebuie să abandoneze conflictele interne! Duşmanul politic este PSD! 

Sursa foto: Facebook

Sâmbătă, 7 octombrie, s-a desfăşurat la Braşov ședința Consiliului Național al PNL, prezidată de Ludovic Orban. Delegația liberalilor dâmboviţeni, formată din 21 de membri, a fost condusă de Marius Caraveţeanu – preşedintele organizaţiei. Pe ordinea de zi a fost raportul de activitate al Biroului Executiv al PNL, pe care l-a prezentat Ludovic Orban. De asemenea, preşedintele PNL a făcut o analiză a situației politice actuale, scoțând în evidență situația dramatică în care se află economia României după 9 luni de guvernare PSD-ALDE.

Tot la Consiliul Național au fost aprobate propunerile de modificare a Regulamentelor de organizare și funcționare ale Clubului Studențesc Liberal, Organizației Femeilor Liberale, Ligii Aleșilor Locali, Tineretului Național Liberal și Comisiilor de Specialitate. La ultimul punct de pe ordinea de zi, prin votul celor 773 de delegați, a fost ales în funcţia de vicepreşedinte PNL Cristian Buşoi. Acesta se va ocupa de sănătate, muncă, familie și protecția socială. Postul era vacant, urmare a trecerii Sulfinei Barbu în structura CNSAS.

“Atmosfera de lucru a fost una deosebită, mobilizatoare. S-a reiterat mesajul că duşmanul politic al Partidului Naţional Liberal este PSD! Preşedintele Ludovic Orban i-a îndemnat pe liberali să abandoneze conflictele interne, care nu fac decât să consume inutil energiile partidului. Adversarul este în faţa noastră şi se cheamă PSD”, a precizat Marius Caraveţeanu.

Adaugă un Comentariu

*