Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 13, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » INDIFERENŢA DOCTORILOR A OMORÂT UN ADOLESCENT! Elev bolnav de inimă a fost lăsat să efectueze orele de sport. VEZI VIDEO!

INDIFERENŢA DOCTORILOR A OMORÂT UN ADOLESCENT! Elev bolnav de inimă a fost lăsat să efectueze orele de sport. VEZI VIDEO! 

robert diaconescu elev

Tragedia petrecută astăzi la Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu” din Pucioasa a făcut înconjurul ţării. Mulţi oameni sunt indignaţi. Consideră că în toată această poveste există cu siguranţă şi o culpă medicală. Nu este posibil ca un adolescent de 18 ani să moară din cauza efortului depus la o banală oră de sport. Deşi se ştia că este bolnav, medicii i-au eliberat adeverinţă că poate efectua orele de educaţie fizică. Până şi părinţii copleşiţi de durere au mărturisit că doctorii de la Bucureşti nu i-au interzis lui Robert Diaconescu efortul.

„Am fost la Bucureşti la un medic specialist şi mi-a spus să îl lăsăm să crească, să ajungă la maturitate, ca să poată să îi pună o valvă. Nu are niciun fel de problemă să facă efort. Medicii ne-au spus că dacă oboseşte să stea pe bancă”, a declarat mama lui Robert.

Par de-a dreptul terifiante sfaturile medicilor! Ghidat de acestea, Robert a murit astăzi, după ce i s-a făcut rău pe terenul de sport!

„E groaznic ce s-a întâmplat. Este clar că acest copil nu a beneficiat de un consult adecvat. Cum se întâmplă la noi, medicii ne tratează ca pe nişte animale. Trăim sau murim, pentru ei e tot aia. Ar trebui ca Procuratura să facă lumină în acest caz. Băiatul ăsta a murit din cauza doctorilor”, ne-a declarat, cu tristeţe, un dâmboviţean aflat la Spitalul Judeţean când s-a aflat că Robert a murit.

Până şi doctorul de familie pare să fii avut o poziţie indiferentă. Cum poţi să titrezi într-o adeverinţă medicală „Clinic sănătos. Apt pentru educaţie fizică”. Chiar să nu fii ştiut că adolescentul suferă de o afecţiune cardiacă? E imposibil de crezut! Indiferenţa şi lipsa de profesionalism l-au omorât pe Robert Diaconescu.

Colegii de liceu sunt trişti şi în acelaşi timp revoltaţi. Astăzi au aflat că Robert era bolnav. Ei nu pricep de ce avea voie să facă sport.

VEZI VIDEO

Adaugă un Comentariu

*