Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ÎNDRĂZNEŞTE! Alăptare versus laptele praf, care sunt avantajele şi riscurile?

ÎNDRĂZNEŞTE! Alăptare versus laptele praf, care sunt avantajele şi riscurile? 

Foto: www.centrulbabycare.ro

Pe 5 august 2015, în sala de conferinţe a Hotelului King, din municipiul Târgovişte, va fi proiectat documentarul „Paşi spre conştientizare”, realizat de Lion Mentor Association cu scopul protejării sănătăţii sugarilor, printr-o informare corectă a părinţilor.

În cadrul întâlnirii, vor fi demontate mituri, se vor analiza opţiunile şi vor fi dezbătute violările Codului Internaţional de Marketing al Substituenţilor de Lapte Matern de către producătorii de lapte praf. La final, participanţii vor găsi răspuns la întrebarea de ce nou-născutul este hrănit cu 20 ml de lapte praf, în condiţiile în care capacitatea stomăcelului său în prima zi de viaţă este de doar 5-7 ml?

De asemenea, Lion Mentor Association a lansat, pe 17 iulie, a doua ediţie a consursului foto „Miss Alăptare România”, menit să încurajeze tinerele mame să-şi hrănească copilaşii cu lapte matern şi, totodată, să sărbătorească în acest mod feminitatea şi maternitatea. Fotografiile trebuie să fie încărcate pe site-ul Lion Mentor Association sau pe pagina de Facebook dedicată concursului, până pe 1 august 2015.

Competiţia este structurată pe trei categorii:
– Cea mai inspiraţională poză
– Cea mai îndrăznează poză
– Poza cu cele mai multe voturi.

Adaugă un Comentariu

*