Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » INEDIT: Biblioteca Aninoasa organizează gratuit meditaţii la limba română şi matematică

INEDIT: Biblioteca Aninoasa organizează gratuit meditaţii la limba română şi matematică 

biblioteca aninoasa 1

În comuna Aninoasa, din judeţul Dâmboviţa, biblioteca schimbă vieţi, ne-a spus, cu mândrie, Nicoleta Casandrescu, omul care dovedeşte în fiecare zi că totul este posibil când eşti pasionat. Atelierele de creaţie care funcţionează în cadrul „instituţiei cărţii” îi ajută pe copii să-şi descopere talentele şi să le pună în valoare.

Mai nou, bibliotecara Nicoleta Casandrescu a reuşit să organizeze, gratuit, cu sprijinul profesoarei pensionare de limba română Elena Spînu şi al preotului Ilie Dan – în trecut profesor de matematică, meditaţii la cele două materii.

Nicoleta Casandrescu - bibliotecar Aninoasa

Nicoleta Casandrescu – bibliotecar Aninoasa

Lecţiile se desfăşoară joia, între orele 13:00 – 16:00, respectiv sâmbătă, între 12:30 – 15:00. Până acum, s-au înscris 30 de copii, care sunt ajutaţi să asimileze cunoştinţe noi într-o atmosferă plăcută, cu totul şi cu totul diferită de cea de la şcoală, care se distinge în general prin rigiditate.

Exemplul de la Biblioteca „Constantin Manolescu” din Aninoasa ar putea fi extins şi în alte comune, pentru că sunt numeroşi copii care au nevoie de sprijin, nu doar la limba română şi matematică, iar părinţii nu-şi permit să plătească lecţii de pregătire în particular. Ce-i drept, este nevoie de oameni pasionaţi, care să vrea să ajute fără să ceară ceva în schimb, şi sunt mai greu de găsit!

VIDEO – Ateliere de creaţie Biblioteca „Constantin Manolescu” Aninoasa

biblioteca aninoasa 4 biblioteca aninoasa 3 biblioteca aninoasa 2

Adaugă un Comentariu

*