Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, martie 3, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » INEDIT: „Biblioteca vie”, un experiment cum n-ai mai trăit vreodată! Cărţile vorbesc pentru tine!

INEDIT: „Biblioteca vie”, un experiment cum n-ai mai trăit vreodată! Cărţile vorbesc pentru tine! 

carti biblioteca 2

Unităţile penitenciare din România organizează, vineri – 26 iunie 2015, o activitate inedită, în timpul căreia oamenii devin cărţi cu care cititorii interacţionează. Totul pentru a combate stereotipurile şi prejudecăţile despre mediul de detenţie, personalul de penitenciar şi deţinuţi, dar şi pentru a stimula comunicarea.

„Biblioteca vie” va funcţiona ca o bibliotecă obişnuită, unde oamenii vin, împrumută cărţi şi le returnează, cu precizarea că aceste CĂRŢI sunt OAMENI cu care cititorii discută.

Dâmboviţenii pot deveni parte a acestui experiment la Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” din Târgovişte (de la ora 10:00) şi la Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” din Găeşti (începând cu ora 09:00). Lasă deoparte propriile prejudecăţi sau ceea ce îţi spun alţii despre mediul penitenciar şi află singur ce te interesează! Vino să fii cititor în „Biblioteca vie”!

Adaugă un Comentariu

*