Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 8, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » INEDIT: Deputatul Corneliu Ştefan va acorda non-stop audienţe online

INEDIT: Deputatul Corneliu Ştefan va acorda non-stop audienţe online 

conferinta corneliu stefan pucioasa

Tânărul deputat PSD Corneliu Ştefan a intrat în pâine şi vrea să reprezinte cu cinste, demnitate şi încredere cetăţenii judeţului Dâmboviţa în Parlamentul României, exact aşa cum a promis în perioada campaniei electorale. Primul pas în relaţia şi comunicarea eficientă cu alegătorii l-a făcut astăzi, prin deschiderea a două cabinete parlamentare, la Pucioasa şi Fieni.

Au fost prezenţi la acest eveniment primarii celor două oraşe – Constantin Ana, respec tiv Iulian Tătulescu, consiliera judeţeană Luciana Cristea, viceprimarii de la Pucioasa şi Fieni, Dănuţ Sprinceană şi Gheorghe Secăreanu, precum şi alţi reprezentanţi ai administraţiei publice din cele două localităţi.

Deputatul Corneliu Ştefan va organiza, în cele două cabinete parlamentare, după un program bine stabilit, audienţe, întâlniri cu cetăţenii, cu primarii şi alţi factori decizionali din domeniul administrativ, economic şi social.

„Vreau să îi asigur pe cetăţeni că îmi voi dedica activitatea de deputat rezolvării problemelor de pe întreg teritoriul judeţului Dâmboviţa, îi voi asculta pe toţi oamenii, dar cabinetele parlamentare vor fi deschise la Pucioasa şi Fieni”.

Pentru a se implica şi în rezolvarea situaţiilor din alte zone ale judeţului, Corneliu Ştefan va merge în toate localităţile unde îi va fi solicitată prezenţa, însă va comunica cu oamenii, în premieră pentru judeţul Dâmboviţa, non-stop pe internet.

Odată cu deschiderea celor două cabinete parlamentare, a fost pus în funcţiune şi portalul corneliuştefan.ro, unde dâmboviţenii vor găsi informaţii despre demersurile politice şi administrative întreprinse de deputatul Corneliu Ştefan, actualizate la zi. De asemenea, pe site-ul respectiv, tânărul demnitar PSD va acorda audienţe online. Cetăţenii îi pot sesiza orice aspecte negative din societate. Totodată, prin intermediul aceleiaşi platforme online, Corneliu Ştefan le dă cetăţenilor posibilitatea să propună proiecte, să vină cu sugestii pentru îmbunătăţirea vieţii social-economice şi administrative.

„Toate aceste demersuri vor fi analizate de mine şi de echipa mea de consilieri şi, dacă sunt viabile, pertinente, utile, le vom duce la bun sfârşit, urmând toţi paşii legali”, a precizat deputatul Corneliu Ştefan.

Răspuns la INEDIT: Deputatul Corneliu Ştefan va acorda non-stop audienţe online

  1. moshu49

    ce este „INEDIT” aici? cele două cabinete? internetul? fîs!
    un alt june pesedist căruia nu putea să-i lipsească Academia Națională de Informații (eu fug de ăștia ca dracul de tămîie!), promite cîte în lună și în stele dar va analiza și are ca model de politician, el a zis-o în 2013, pe V.V.Ponta (mitoman, fricos și laș!).
    totul în nota partidului condus de un condamnat penal pentru furt la vot cu care ei se mîndresc pînă peste poate (spune-mi cu cine te însoțești ca să-ți spun cine ești!).

     

Adaugă un Comentariu

*