Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » RELIGIE-CULTURĂ » INEDIT Expoziţie de grafică, vernisată în grădiniţă

INEDIT Expoziţie de grafică, vernisată în grădiniţă 

În vară, lt. col. Costache Teodor a ales ca loc de expoziţie pentru lucrările sale, pe care le migăleşte de când a ieşit la pensie, un trotuar din cartierul în care locuieşte de-o viaţă: Aleea Trandafirilor. I-au fost alături familia, vecinii şi prietenii, primarul Gabriel Boriga şi militari din Garnizoana Târgovişte.

Astăzi, a vernisat din nou o expoziţie inedită, printre preşcolarii de la Grădiniţa nr. 3, situată tot în Aleea Trandafirilor. Momentul, dedicat Zilei Armatei Române, care se sărbătoreşte pe 25 octombrie, a fost pregătit, spune colonelul Costache, toată vara. Fostul ofiţer de tancuri şi-a dedicat multe ore realizării unor lucrări în ton cu vârsta principalilor vizitatori ai expoziţiei – copiii, pentru care a pus pe hârtie numeroase personaje din desenele animate.

Puştii au răsplătit şi ei eforturile artistului cu un frumos program de cântecele şi l-au invitat pe colonelul Costache să le fie primul vizitator al expoziţiei pe care ei o vor realiza pe 24 ianuarie, cu ocazia Zilei Unirii.

Adriana Răceanu

Adaugă un Comentariu

*