Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » INEDIT: „Salonul nr. 6″, spectacol-experiment la miezul nopţii, la Teatrul Tony Bulandra

INEDIT: „Salonul nr. 6″, spectacol-experiment la miezul nopţii, la Teatrul Tony Bulandra 

conferinta-teatru-1

Premiera piesei „Salonul nr. 6″, după o nuvelă de A.P. Cehov, montată în concepţia regizorală a lui Dumitru Acriş, cel care a realizat şi dramatizarea, va avea loc joi, 17 noiembrie, la ora 19:00, la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte. Dar, surpriza adevărată va veni în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la ora 24:00/00:00, când publicul iubitor de teatru este invitat la un experiment unic până în momentul de faţă la nivel naţional, aşa cum spune Acriş, atât pentru el, ca regizor, cât şi pentru actori, dar mai ales, completăm noi, pentru spectatori.

Urmăreşti evoluţia actorilor, trăirile personajelor din „Salonul nr. 6″ în momentul în care o zi se încheie, iar alta îşi croieşte drum prin plasa timpului. „Salonul nr. 6″ – un loc unde realitatea este confuză! Unde tot ceea ce conţine spiritul uman coexistă amestecat, clar, confuz, real sau ireal. Atmosfera unui spital, în care cei mai amărâţi sunt bolnavii din „Salonul nr. 6″, care nu primesc niciun tratament fiind consideraţi irecuperabili.

„Spectacolul este despre oameni buni, frumoşi, într-o lume nebună”, a precizat regizorul Dumitru Acriş. Din distribuţie fac parte: Liviu Cheloiu, Mircea Silaghi, Lavinia Pele, Cristina Dumitra, Vlad Jipa şi Ionuţ Achivoaie. Copiii până în 16 ani nu vor avea acces în sală, deoarece spectacolul conţine scene nud.

Adaugă un Comentariu

*