Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » INFO TRAFIC: Circulaţie restricţionată la intrare în municipiul Piteşti, toată luna august

INFO TRAFIC: Circulaţie restricţionată la intrare în municipiul Piteşti, toată luna august 

Sursa foto: www.ziarulargesenilor.ro

Traficul va fi restricţionat până pe 28 august 2015, la intrare în municipiul Piteşti, la intersecţia str. Calea Bucureşti cu str. Depozitelor, pentru efectuarea de lucrări la pasajul Podul Viilor.

Practic, va fi interzisă circulaţia vehiculelor cu masa totală maxim autorizată mai mare de 3,5 tone. Pentru acest tip de autovehicule Poliţia Rutieră recomandă conducătorilor ca rute ocolitoare DJ 703 K Budeasa – Str. Sudeaua – Str. Argeşului – Varianta ACH – Str. Depozitelor sau DJ 703 K Budeasa – Str. Sudeaua – DN7 – Str. Depozitelor.

De asemenea, în perioada 03.08 – 15.08.2015, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone, traficul rutier pe Podul Viilor, atât pentru intrarea cât şi pentru ieşirea din municipiu, se va desfăşura pe câte o bandă, doar pe sensul de mers Mărăcineni către Piteşti, iar în perioada 16 – 28 august traficul rutier pe Podul Viilor, atât pentru intrarea cât şi pentru ieşirea din municipiu, se va desfăşura pe câte o bandă, doar pe sensul de mers Piteşti către Mărăcineni.

Adaugă un Comentariu

*