Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » INFO TRAFIC: Restricţii de circulaţie pe DN 1, în mai multe zone, până în luna august

INFO TRAFIC: Restricţii de circulaţie pe DN 1, în mai multe zone, până în luna august 

Sursa foto: www.mondonews.ro

Miercuri, 11 mai 2016, au fost instituite restricții de trafic pe DN 1, în mai multe puncte, urmare efectuării unor lucrări de reabilitare a părții carosabile al căror termen de finalizare este 31 august. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară aferentă.

Între km 70 – km 90, respectiv tronsonul cuprins între Movila Vulpii și municipiul Câmpina, vor fi efectuate lucrări de înlocuire a stratului asfaltic de uzură pe câte o bandă de mers succesiv, pe porțiuni de o lungime de aproximativ 100 de metri. În acest timp, pe porțiunile în cauză, traficul se va desfășura pe 3 din cele 4 benzi de mers, de luni până joi, în intervalul orar 08:00-20:00. În afara acestui program, nu vor fi instituite restricții de trafic, iar partea carosabilă va fi adusă în stadiu de folosință la finele fiecărei zile.

Pe tronsoanele cuprinse între km 66+500 m – km 70+000 m (zona Metro – Movila Vulpii) și între km 82+800 m – km 87+000 m (zona Băicoi – Bănești), vor fi efectuate lucrări de întreținere a covorului asfaltic (plombări). În acest interval, pe porținunile de drum respective vor fi instituite restricții de trafic conform semnalizării rutiere impuse de specificul fiecărei zone.

Adaugă un Comentariu

*