Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » INFO UTIL: Examen ecografic gratuit la Hymarco Clinique Târgovişte!

INFO UTIL: Examen ecografic gratuit la Hymarco Clinique Târgovişte! 

dr. mimis 1

Cabinetul Boli Interne din cadrul Clinicii Hymarco din Târgovişte, în cadrul căruia acordă consultaţii cunoscutul medic Pavel Mimiş, dispune de un performant ecograf 4D.

„Cu ajutorul acestui aparat, efectuăm investigaţii minuţioase la o serie de organe interne, numim aici ficatul, splina, pancreasul şi rinichii. Asigurăm un serviciu complet, respectiv consultaţia în sine şi recomandările de regim şi tratament. Includem aici scrisoarea medicală şi reţeta”, ne-a precizat dr. Pavel Mimiş.

dr. mimis 2Ca noutate, în cadrul Cabinetului Boli Interne Hymarco Clinique, dâmboviţenii pot efectua, în regim de gratuitate, câte un examen ecografic. Pacienţii trebuie să aibă asupra lor, în momentul în care se prezintă la clinică, trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist.

Descoperite la timp, prin examene de specialitate, pot fi tratate cu succes o serie de afecţiuni digestive, colecist, hepatopatii, ciroze, formaţiuni tumorale hepatice, afecţiuni renale, pancreatite, formaţiuni chistice.

Cabinetul Boli Interne se află în sediul Hymarco Clinique situat pe strada poet Grigore Alexandrescu, în spatele Primăriei Municipiului Târgovişte. Programările pentru consultaţii se efectuează sunând la numerele de telefon 0374.903.000 sau 0740.104.000, precum şi folosind adresa de e-mail hymarco2012@yahoo.com.

Apelaţi cu multă încredere la serviciile oferite de medicii de la Hymarco Clinique!

Adaugă un Comentariu

*