Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » INFO UTIL: Joburi pentru o generaţie! La Târgul IT&C din Bucureşti!

INFO UTIL: Joburi pentru o generaţie! La Târgul IT&C din Bucureşti! 

targ IT k

Facultatea de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti organizează la sediul său, în zilele de 10 şi 11 martie 2018, între orele 10:00 – 17:00, cel mai mare eveniment de carieră adresat tuturor studenților, proaspăt absolvenților și celor pasionați de domeniul tehnologiei – Târgul IT&C.

Aflat deja la cea de-a 11-a ediție, evenimentul oferă participanților oportunitatea de a lua contact direct cu oamenii din cadrul companiilor de profil, să înţeleagă procesul de recrutare al celor mai mari companii din România și nu numai, dar și să participe la conferințele susținute de aceștia.

Toţi cei interesaţi sunt așteptați să viziteze standurile firmelor, să pună întrebări reprezentanților acestora și chiar să aplice pe pozițiile disponibile. Târgul IT&C reprezintă un bun prilej de consultare și informare a ariei de joburi din România, atât pentru studenți, cât și pentru cei care nu mai sunt în spațiul academic, dar își doresc să își găsească jobul potrivit.

Scopul principal al evenimentului este foarte bine definit de motto-ul evenimentului: „Joburi pentru o generație”. Pentru mai multe detalii, urmăriți evenimentul de Facebook de la goo.gl/F1qkf7 și site-ul oficial al evenimentului targ.lsacbucuresti.ro.

Adaugă un Comentariu

*