Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 5, 2020
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » INFO UTIL: Liceenii talentaţi la muzică, desen sau pictură pot aplica pentru o bursă stART!

INFO UTIL: Liceenii talentaţi la muzică, desen sau pictură pot aplica pentru o bursă stART! 

Gabriela Tudor - bursieră stART

27 octombrie este termenul-limită până la care liceenii talentaţi la muzică, desen sau pictură se pot înscrie în programul „Bursele stART” (ediţia a patra), lansat de Provident Financial România și Școala de Valori, cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naţionale. Vor fi selectaţi 50 de elevi care fac deja parte dintr-un club de muzică, pictură sau desen sau sunt înscriși într-o instituție școlară de profil din România și au câștigat premii la concursuri naționale sau internaţionale. Aceştia vor avea parte şi de o serie de ateliere de educație non-formală în care vor învăța cum să facă din pasiunea lor o carieră de succes.

Bursele se vor acorda lunar, în perioada ianuarie – decembrie 2018. Juriul va fi format din specialiști și profesori români de artă, reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale, membri Școala de Valori și reprezentanți Provident Financial România. Lista câştigătorilor va fi publicată pe pagina proiectului în data de 18 decembrie 2017.

Se vor acorda:
● 15 burse în valoare de 2.200 de lei fiecare, la pictură;
● 15 burse în valoare de 2.200 de lei fiecare, la desen;
● 20 de burse în valoare de 4.400 de lei fiecare, la muzică.

Bursierii vor beneficia și de consiliere pentru dezvoltarea lor profesională și personală.

Adaugă un Comentariu

*