Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » INFO UTIL » INFO UTIL: Locuri de muncă în Spania, la ambalat fructe şi verdeţuri

INFO UTIL: Locuri de muncă în Spania, la ambalat fructe şi verdeţuri 

FOTO A RHIVĂ (Sursa: www.allanbrosfruit.com)

Românii dispuşi să lucreze sezonier în Spania pot aplica, până în data de 31 martie 2017, pentru unul din cele 200 de locuri de muncă la ambalat fructe şi verdeţuri în Regiunea Lerida. Locația și data selecției urmează să fie stabilite şi anunţate ulterior – informează Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa.

Sunt solicitate persoane cu sau fără experiență, cu sau fără cunoştinţe de limba spaniolă. Durata contractului va fi de patru luni, cu începere la 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, în două schimburi: 06:00–14:00 și 15:00–23:00. Salariul oferit este cuprins între 900 – 1.200 euro/lună.  Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro/zi (se plătesc doar zilele lucrătoare). Transportul și masa nu sunt incluse.

Persoanele interesate vor depune un dosar cu următoarele documente: copie CI, adeverință medicală „apt pentru muncă”, copie act de studii, CV la Compartimentul EURES din cadrul Agenţiilor Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de mUncă. În judeţul Dâmboviţa, consilierul EURES este Valentina Soare şi poate fi contactată la sediul AJOFM din Târgovişte, strada T. Vladimirescu, nr. 1A, et. III, camera 309, telefon 0732.100.377.

Adaugă un Comentariu

*