Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 23, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » INFO UTIL: Ultimele zile de înscrieri în concursul de educaţie ecologică „Şcoala Zero Waste”

INFO UTIL: Ultimele zile de înscrieri în concursul de educaţie ecologică „Şcoala Zero Waste” 

scoala zero waste

Mai sunt doar trei zile în care se fac înscrieri pentru concursul naţional de educaţie ecologică şi colectare selectivă „Şcoala Zero Waste”, aflat deja la cea de-a patra ediţie. Perioada de desfăşurare a competiţiei va fi 13 martie – 12 mai. Şi anul acesta, accentul va fi pus pe componenta educațională, elevii fiind încurajați să organizeze și să participe la cât mai multe activități din lista propusă de organizatori.

Fiecare activitate realizată aduce un anumit număr de puncte, oferindu-se astfel șanse egale tuturor școlilor participante, indiferent dacă sunt de la oraș sau de la țară, dacă au sau nu mulți elevi, sau dacă numărul participanților este mare sau mic. Până acum s-au înscris 145 de școli din 34 de județe și din București.

Cei mai implicați elevi vor putea câștiga participarea la „Zero Waste Summer Camp” – Tabără de Educție Ecologică organizată în luna august lângă Timișoara, dar și multe alte premii. În plus, profesorii coordonatori ai primelor trei școli câștigătoare în concursul „Școala Zero Waste” ediția 2017 vor primi câte o tabletă.

Adaugă un Comentariu

*