Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » INFOCONS: Direcţionează 2% din impozitul pe venit pentru proiecte sociale! Ia atitudine!

INFOCONS: Direcţionează 2% din impozitul pe venit pentru proiecte sociale! Ia atitudine! 

Sursa foto: www.sagasoftware.ro

Ştiai că poţi să decizi asupra banilor pe care i-ai dat statului ca impozit pe venit? Fiecare cetăţean poate direcţiona GRATUIT 2% din această sumă către sectorul neguvernamental. Astăzi, vă propunem să alegeţi Asociaţia pentru Drepturile Consumatorilor InfoCons (www.infocons.ro) şi, astfel, veţi sprijini proiecte pentru educație; protecția mediului; dezvoltarea aplicației InfoCons – Scanează coduri de bare; vârstnici şi persoane cu dizabilități etc.

M-am decis! Cum iau atitudine?!

Pasul 1
Descarcă Formularul 230 pentru redirecționarea a 2% din impozitul pe venit precompletat.

Pasul 2
Completează formularul de mână cu datele personale Punctul I. și semnătura.

Pasul 3
a. Trimiteți-ne formularul în original prin poștă la CP 83, OP 53, Bucuresti, Sector 4 sau depuneți-l la sediul InfoCons din Bd. Mărășești Nr. 127-129, Sector 4, cod poștal 040253 București, România

b. Ești societate comercială și ai strâns mai multe formulare pentru noi? Anunță-ne printr-un e-mail la adresa secretariat@infocons.ro și vom prelua noi formularele de la sediul dumneavoastră.

c. Depuneţi formularul în dublu exemplar direct la registratura organului fiscal sau trimiteţi formularul prin poştă, cu scrisoare recomandată, la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu sau la Administraţia Finanţelor Publice corespunzătoare sursei de venit (de ex. adresa companiei/instituţiei angajatoare). Potrivit legii este acceptată şi adresa unde locuieşte efectiv deponentul, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România.

Un exemplar va rămâne la dumneavoastră cu numărul de înregistrare primit la depunere de la administraţia finanţelor publice.

Apăsați AICI pentru Adresele Administratiilor Financiare Publice.

Adaugă un Comentariu

*