Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 18, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » INIŢIATIVĂ: 2.000 de tineri au participat la un eveniment caritabil organizat la Piteşti

INIŢIATIVĂ: 2.000 de tineri au participat la un eveniment caritabil organizat la Piteşti 

eveniment caritate pitesti 1

Doi elevi de la Colegiul Naţional „Ion C. Brătianu” Piteşti – Cosmin-Andrei Neacşu şi Florentina-Bianca Calancea, voluntari ai Asociaţiei Eco Sim Events, condusă de Flori Grigoraş, au reuşit să adune, sâmbătă – 5 septembrie, în incinta mall-ul din oraş, peste 2.000 de adolescenţi, alături de cei mai cunoscuţi tineri din mediul YouTube, cu scopul de a strânge fonduri pentru Eduard Nonu, în vârstă de 24 de ani, diagnosticat cu cancer limfatic. Iniţiatorii au avut în spate o inimoasă echipă: Georgiana Butnariu, Tiberiu Stoica, Mihaela Răpeanu, Roxana Ungurenuş şi David Tuturuz.

Au răspuns pozitiv invitaţiei tinerilor piteşteni: Vlad Coste, 10Lucruri, Vali Dobrogeanu, Selly, Maxşipunct, Tequila, Laura Muşuroaea şi Noaptea Târziu. Deşi îşi anunţase prezenţa la acest fan meeting şi Cosmin Mitu de la Romercial, din cauza unor probleme de sănătate, acesta nu a mai putut ajunge. Elementul-surpriză al spectacolului l-a constituit Alex Pîrvu, tânarul de 12 ani din Piteşti, nevăzător şi cu o voce de aur.

eveniment caritate pitesti 2

În mall au fost amplasate mai multe urme pentru donaţii şi s-a organizat şi o tombolă, la finalul căreia s-au acordat invitaţii de două persoane la Fit Club, şase vouchere cadou la o cameră de evadare iar trei norocoase au avut ocazia de a-şi petrece întreaga seară alături de video-bloggeri. Suma minimă ce trebuia donată pentru a intra în această tombolă a fost de 15 lei. Vlad Coste şi-a adus câteva şepci pentru publicul piteştean, s-au oferit tricouri înscripţionate cu sigla „YouVlog Stars” şi „Împreună pentru Edi!” iar unul din aceste tricouri, semnat de toţi cei prezenţi pe scenă, a fost scos la licitaţie şi vândut pentru suma de 40 de lei.

Spectacolul a fost „condimentat” cu un moment de streetdance, susţinut de câţiva membri ai trupei „Street Legacy”, urmat de încă o secvenţă muzicală ce l-a avut ca protagonist pe tânărul Adi Istrate. Nu s-au lăsat mai prejos nici băieţii de la „Noaptea Târziu”, care au cântat prima lor melodie originală: „La bunica”.

Organizatorii se gândesc să mai pună în scenă un eveniment asemănător în oraşul natal, dar adaptat pentru cinema – un proiect iniţiat de tineri pentru tineri, iar formatul deja testat în acest weekend să îl ducă şi în alte oraşe, precum Constanţa, Bucureşti, Sibiu, Braşov, Suceava etc., în care deja au fost solicitaţi.

eveniment caritate pitesti 5 eveniment caritate pitesti 4 eveniment caritate pitesti 3

Adaugă un Comentariu

*