Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 9, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » INIŢIATIVĂ: Cuplurile trainice din comuna Răzvad, premiate pentru prima dată de Primărie

INIŢIATIVĂ: Cuplurile trainice din comuna Răzvad, premiate pentru prima dată de Primărie 

cupluri-premiate-razvad-1

Tânărul primar al comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, a adus, din vară şi până acum, un plus de culoare, de căldură, de încredere, în sânul comunităţii pe care o conduce. Aşa cum a spus în campania electorală pentru alegerile locale din luna iunie 2016, apropierea de oameni, comunicarea, colaborarea reprezintă principalele sale deziderate. Încet-încet, Emanuel Spătaru înfăptuieşte ceea ce a promis, pe lângă multe altele.

Acum, în preajma Sărbătorii Naşterii Domnului Nostru Iisus Hristos, în cadrul unei şedinţe festive a Consiliului Local, edilul de la Răzvad a premiat cele 16 cupluri din comună care au împlinit anul acesta 50 de ani de căsnicie, petrecută în trăinicie şi unire deplină. Cei mai longevivi familişti din Răzvad au primit câte o diplomă de excelenţă frumos înrămată şi un premiu în bani.

cupluri-premiate-razvad-3

„Este pentru prima dată când în comuna noastră s-a organizat un asemenea eveniment. Credeţi-mă, am fost foarte emoţionat, eu, ca tânăr primar, ca tânăr familist, să am onoarea să dau mâna şi să le urez un călduros «La mulţi ani!» celor care convieţuiesc împreună, la bine şi la rău, de 50 de ani!

Ţinem foarte mult la copiii noştri, îi iubim, dar nu putem să îi uităm pe părinţii şi pe bunicii noştri, pe cei care ne-au dat viaţă, ne-au crescut, ne-au îndrumat paşii. Au fost lângă noi şi când am râs, şi când am plâns, şi la bucurie, şi la tristeţe.

O să ne îngrijim în continuare de toţi cetăţenii localităţii noastre, o să-i sprijinim deopotrivă. Le vom demonstra că noi, cei din Primăria Răzvad, suntem aici pentru a le face viaţa mai bună”, ne-a declarat edilul Emanuel Spătaru.

cupluri-premiate-razvad-2

Adaugă un Comentariu

*