Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » INIȚIATIVĂ: Deputata Oana Vlăducă, zi de zi, deplasări în teritoriu în vacanța parlamentară!

INIȚIATIVĂ: Deputata Oana Vlăducă, zi de zi, deplasări în teritoriu în vacanța parlamentară! 

oana vladuca 1

Oana Vlăducă, deputat PSD de Dâmbovița aflat la primul mandat, și-a stabilit un program extrem de ambițios pentru această vară. Profitând de vacanța dintre sesiunile parlamentare, va efectua zilnic deplasări în localitățile din județ. Își dorește să afle de la edili care sunt proiectele pe care vor să le implementeze și cu ce probleme se confruntă. Totul pentru ca apoi să-i sprijine din postura de ales în forul legislativ al țării! Tânăra deputată și-a început întâlnirile cu primarii și viceprimarii, astăzi, 4 iuliue 2017, pe Valea Dâmboviței, în localitățile Voinești și Malu cu Flori.

oana vladuca 2

În sesiunea parlamentară ianuarie – iunie 2017, Oana Vlăducă a avut 6 luări de cuvânt în ședințele Camerei Deputaților, 2 declarații politice, 10 propuneri legislative și 18 întrebări și interpelări, una dintre acestea în sprijinul comunei Malu cu Flori, respectiv pentru deblocarea proiectului „Înființare sistem de canalizare și alimentare cu apă”. Demersul s-a soluționat favorabil, Administrația Fondului de Mediu acceptând la plată o factură în valoare de 828.701,58 lei (peste 8 miliarde lei vechi), respinsă ca neeligibilă în mandatul fostului primar, adică înainte de iunie 2016. Prin urmare, proiectul va fi reluat și finalizat, spre bucuria locuitorilor comunei, care așteptă de multă vreme să se poată racorda la rețeaua de canalizare.

Adaugă un Comentariu

*